2gviz36 - Destruction

Destruction, Alman Thrash Metal topluluğu. Grup, 1982 yılında Almanya'nın Lörrach şehrinde kuruldu. İlk demolarını 1984 yılında Bestial Invasion of Hell adıyla piyasaya sürdüler.

Grup üyeleri

Şu anki üyeler

dzjk0z - Destruction

* Vokaller, bas gitar: Marcel "Schmier" Schirmer (1983-1989, 1999-)
* Gitarlar: Mike Sifringer (1983-)
* Davul: Marc Reign (2001-)

Önceki üyeler

* Vokaller: Thomas Rosenmerkel (1993-1999)
* Gitarlar: Harry Wilkens (1983-1989)
* Gitarlar: Michael "Ano" Piranio (1993-1999)
* Bas gitar: Christian Engler
* Davul: Tommy Sandmann (1983-1987)
* Davul: Oliver "Olly" Kaiser (1987-1999)
* Davul: Sven Vormann (1999-2001)


* "Sentence Of Death" (1984 MCD)

Total Disaster
Black Mass
Mad Butcher
Satans Vengeance
Devils Soldiers

* "Infernal Overkill" (1985)

Invincible Force
Death Trap
The Ritual
Bestial Invasion
Thrash Attack
Black Death

* "Eternal Devastation" (1986)

Curse The Gods
Confound Games
Life Without Sense
United By Hatred
Eternal Ban
Upcoming Devastation
Confused Mind

* "Mad Butcher" (1987 MCD)

Mad Butcher
Reject Emotions

* "Release From Agony" (1988)

Release From Agony
Dissatisfied Existence
Sign Of Fear
Unconscious Ruins
Our Oppression
Survive To Die

* "Cracked Brain" (1990)

Cracked Brain
Time Must End
My Sharona
Rippin' You Off Blind
Die A Day Before You're Born
No Need To Justify
When Your Mind Was Free

* "All Hell Breaks Loose" (2000)

The Final Curtain
Machinery Of Lies
Tears of Blood
Devastation Of Your Soul
The Butcher Strikes Back
World Domination of Pain
X-treme Measures
All Hell Breaks Loose
Total Desaster 2000
Visual Prostitution
Kingdom of Damnation

* "The Antichrist" (2001)

Thrash 'Til Death
Nailed To The Cross
Dictators Of Cruelty
Bullets From Hell
Strangulated Pride
Meet Your Destiny
Creations Of The Underworld
Godfather Of Slander
Let Your Mind Rot
The Heretic
Fuck The U.S.A.

* "Metal Discharge" (2003)

The Ravenous Beast
Metal Discharge
Ripping The Flesh Apart
Fear Of The Moment
Mortal Remains
Desecrators Of The New Age
Historical Force Feed
Savage Symphony Of Terror
Made To Be Broken

* "Inventor Of Evil" (2005)

Soul Collector
The Defiance Will Remain
The Alliance Of Hellhoundz
No Mans Land
The Calm Before The Storm
The Chosen Ones
Dealer Of Hostility
Under Surveillance
Seeds Of Hate
Twist Of Fate
Killing Machine
Memories Of Nothingness