Nevermore yeni albüm kaydini tamamladi!

Seattle toplulugu Nevermore "The Obsidian Conspiracy" adli yeni albümlerinin kaydini tamamladi. Albüm 2010'un basinda Century Media Records ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

The Obsidian Conspiracy parça listesi:

01. Emptiness Unobstructed
02. Without Morals
03. And The Maiden Spoke
04. Termination Proclamation
05. The Obsidian Conspiracy
06. The Blue Marble and the New Soul
07. She Comes in Colors
09. The Day You Built The Wall
10. Poison Throne
11. Beautiful Mistake
12. Crystal Ship (The Doors Cover)
13. Transmission (The Tea Party Cover)

Dane'e göre "And The Maiden Spoke" parçasi herkesi kendinden geçirecek, saglam riffleri olan bir parça